Stiri Brasov

FOTO Accident cu 8 victime, după ce o mașină a drumarilor brașoveni a fost lovită în plin. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD

Accident cu opt victime, din care una inconștientă și prinsă între fiarele contorsionate ale unei mașini, în această dimineață, pe un drum nu foarte circulat din județul Brașov, după ce un autoturism a intra frontal într-o autoutilitară. Accidentul s-a produs între localitățile Șercaia și Vad, pe DN 73A, iar în autoutilitară era o echipă a Secției de Producție din cadrul Direcției de Drumuri Brașov, care mergea la o lucrare de pe această șosea. Din primele informații, autoturismul a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de autoutilitară, iar, toate persoanele implicate în accident au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat 3 echipaje SMURD, 2 ambulanțe, 1 echipaj pentru descarcerare, 1 echipaj cu apa si spuma, dar și elicopterul SMURD pentru a prelua victima care era mai grav. Polițștii fac acum cercetări pentru a stabili împrejurările exacte ale producerii accidentului.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Grav accident în Brașov între o dubă CNAIR și o mașină. Opt victime, în urma ciocnirii violente / FOTO - newsromania.info

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*