Stiri Brasov, Timp liber

Cerbul de Aur se prelungește cu o zi și va debuta în data de 22 august. TVR a decis să lase mai mult loc pentru terase la ediția din acest an

Televiziunii Române au semnat astăzi acordurile de partneriat împreună cu Primăria și Consiliul Județean Brașov. Cu această ocazie, președintele director general al TVR, Doina Gradea, a anunțat că festivalul se va prelungi cu încă o zi, respectiv va debuta în data de 22 august și se va încheia pe 25 august. „Joi și vineri, respectiv pe 22 și 23 august, vor fi zile de concurs, sâmbăta va fi seara de gală, iar duminică va fi o seară dedicată folclorului. Vom avea 12 concurenți, care vor fi selectați de un juriu specializat. Acșetia vor cânta o melodie în limba română, ceea ce dă unicitate acestui eveniment, pentru că avem concurenți ce cântă perfect în limba română, și o melodie din repertoriul internațional. De asemenea, vom avea artiști de renume, dar până nu semnăm contractul cu aceștia, păstrăm puțin suspansul”, a spus Doina Gradea.

Totodată, aceasta a mai anunțat că proiectul arenei a fost modificat, astfel încât să existe mai mult spațiu între scenă și zona de terase, iar afacerile comercianților din zonă să nu fie periclitate de derularea festivalului. Concertele ar urma să se finalizeze în fiecare seară la ora 23.30, însă există o „marjă de eroare”. „Artiștii mari și cunoscuți au visuri, astfel că e posibil ca programul să se dea peste cap”, a adăugat președintele TVR.

Bugetul alocat festivalului de TVR este de 6,5 milioane de lei, la care se adaugă și fonduri din sponsorizări, dar și de la autoritățile locale.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Elveniva Mignea

    Este o mare idiotie organizarea acestui festival in Piata Sfatului si propunerea de a lasa mai mult spatiu pt terase nu rezolva problema. Zgomotul infernal creat de amplificatoarele date la maximum este imposibil de suportat si ca si inainte terasele vor fi goale, clientii vor evita acest vacarm. Atata timp cat intensitatea sonora nu va fi limitata toate terasele din jur vor ramane goale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*