Stiri Brasov, Turism

Bunul simț și educația la români, în teste la RATBV: „Aduceți bicicletele într-o stare de minimă curățenie. Noi vi le transportăm în Poiană”

RATBV a reluat din această lună activitatea de transport de biciclete cu autobuzele ce deservesc linia 20, transport care se realizează gratuit. Totuși, unele persoane se prezintă cu bicicletele pline de noroi sau de pământ uscat.  „Deoarece ne-am confruntat cu unele situații mai puțin plăcute, facem un apel la cei ce doresc să-și transporte bicicleta pe suporturile speciale să se prezinte la autobuz cu bicicleta într-o stare de minimă curățenie. Înțelegem că unele biciclete sunt folosite prin pădure, însă îi rugăm pe utilizatori să dea dovadă de înțelegere și respect față de bunurile RATBV și față de conducătorul auto care încarcă și descarcă bicicletele”, se arată într-un comunicat al companiei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Munteanu Ovidiu

    Fără noroi, fără fală.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*