Stiri Brasov, Timp liber

Superland organizează o superpetrecere care marchează începutul vacanței de vară

Superland, cel mai mare parc de distracții indoor din sud-estul Europei, organizează pe 15 iunie o suuuper petrecere prin care marchează începutul vacanței de vară. Organizatorii aduc pe scena Superland, amplasată în zona de VRXTREME, începând cu ora 16:00 un spectacol mult îndrăgit de copii, prezentat de Galeria BumBum, – „Planet Energy”.

Tot sâmbătă, 15 iunie, în intervalul orar 12:00 – 16:00 te poți picta pe față la #JungleLand, iar pe parcursul întregii zile te întâlnești cu cele mai îndrăgite personaje.

Petrecerea prin care se marchează începutul vacanței de vară se desfășoară pe 15 Iunie și promite să aducă zâmbetul pe buze și în suflet atât copiilor, cât și adulților. Cavalerul Noby, mascota Superland, împreună cu prietenii lui, cele mai îndrăgite personaje ale planetei, vă așteptă cu mic, cu mare, de la cei cu botoșei pân-la cei cu 43 să sărbătoriți împreună.

Să nu te sperie vremea rea, toate atracțiile și spațiile de joacă se află în interior!

Superland este cel mai mare parc de distracții indoor din sud-estul Europei, întinzându-se pe o suprafață de aproximativ 20.000 de metri pătrați. Acesta pune la dispoziția copiilor și adulților peste 60 de atracții.

De asemenea, dacă ești în căutare de pachete de cazare și distracție poți opta pentru una dintre variantele de aici: www.superland.ro/pachetele-turistice-magic/.

Urmărește pagina de Facebook și Instagram a Superland și rămâi la curent cu toate detaliile despre eveniment: Facebook: www.facebook.com/superland.romania/, www.instagram.com/superland.romania/.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*