Social, Stiri Brasov

Cămârzan a contestat prelungirea arestului preventiv. Va rămâne, totuși, după gratii, până pe 5 iulie

Omul de afaceri Dan Cămârzan a contestat prelungirea arestului preventiv, dorind să își petreacă perioada judecății în libertate, chiar dacă a recunoscut că și-a ucis bunica într-un acces de furie. Sentința a fost dată pe 4 iunie, de Tribunalul Braşov, arestul preventiv fiind astfel prelungit până pe 5 iulie.

Cămârzan nu ar fi, însă, la prima faptă de violenţă. Astfel, pe numele lui Dan Cristian Cămârzan este dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, după ce s-ar fi bătut cu un cunoscut, într-un local.  De asemenea, la începutul anului trecut, Judecătoria Braşov a admis o cerere de emitere a ordinului de protecţie formulată de soţia de atunci a omului de afaceri. Astfel, instanţa l-a obligat pe bărbat să păstreze o distanţă minimă de 150 de metri faţă de reclamantă şi de salonul de înfrumuseţare administrat de ea, pe o perioadă de 6 luni. De asemenea, i-a interzis pârâtului să o contacteze telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, precum şi să publice sau să-i rostească numele de reţelele de socializare, în special Facebook, pe site-ul youtube sau în corespondenţa sa cu alte persoane pe o perioadă de 6 luni de la data pronunţării prezentei hotărâri.

Afaceristul a fost obligat atunci să urmeze şedinţe de consiliere psihologică, pe o perioadă de 6 luni de la data pronunţării hotărârii şi să se prezinte săptămânal la secţia de poliţie de care aparţine. Ulterior, pe 2 mai, a fost pronunţat divorţul celor doi, din culpă comună.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*