Social, Stiri Brasov

„Noul Vâlcov” al premerului Dăncilă, eliberat din funcție după ce a declarat că „România are un comportament comercial de țară bananieră”

Remus Borza a fost eliberat din funcţia de consilier onorific pe probleme economice al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului publicată astăzi în Monitorul Oficial. Borza fusese numit în această funcție, pe 30 mai, după demisia lui Darius Vâlcov. Borza a fost ales deputat pe listele ALDE Brașov. Borza este, printre aletele, lichidatorul Tâmpa Gardens și Silver Mountain, proiecte imobiliare din Brașov.

Premierul Viorica Dăncilă a luat decizia demiterii lui Remus Borza în urma declaraţiilor făcute sâmbătă de acesta la un post tv, au precizat, în aceeaşi zi, pentru AGERPRES, surse guvernamentale.  Potrivit acestora, declaraţiile lui Borza nu reprezintă poziţia Guvernului.

Remus Borza a declarat sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că România are „un comportament comercial de ţară bananieră”. El a avansat ideea unei noi ordonanţe care să modifice OUG 114/2018 şi OUG 19/2019, dar a vorbit şi despre o reducere a numărului de bugetari şi o scădere a numărului de ministere.  Borza a fost numit consilier onorific al prim-ministrului pe data de 30 mai.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*