Social, Stiri Brasov

Meleșcanu, latifundiar de Budila: deține două terenuri de 5 hectare în comuna brașoveană

Teodor Meleșcanu are o pensie de 227.977 de lei, potrivit ultimei sale declarații de avere. De asemenea, de la Ministerul Afacerilor Externe primește 88.800 de lei, iar de la Senat are 49.117 de lei.

Meleşcanu menţionează, în declaraţia de avere publicată pe site-ul Guvernului, la categoria „bunuri imobile – terenuri”, un teren forestier de 4,5 hectare, în judeţul Braşov (comuna Budila), moştenit în 2009 de soţia sa, Viki Meleşcanu, şi un teren agricol de 5.200 de metri pătraţi tot în judeţul Braşov (comuna Budila), moştenit de soţia sa, în acelaşi an, scrie Agerpes.

În declaraţia de avere a ministrului de Externe mai figurează un apartament de 127,6 metri pătraţi, pe numele lui Teodor Meleşcanu, dobândit prin schimb în 2010 şi o casă de 520 de metri pătraţi, construită în Chiajna (Ilfov), în 2008, pe numele soţiei ministrului.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*