Economic, Stiri Brasov

FOTO VIDEO Lucrările la bucățica de autostradă Cristian – Râșnov se desfășoară și în weekend

Constructorii care au câștigat licitația pentru execuția bucății de autostradă Cristian – Râșnov, parte din autostrada Brașov – București, continuă și în weekend să „presteze”, astfel încât lucrările să fie finalizate într-un timp cât mai scurt.

Contractul pentru proiectarea şi execuţia lotului 5 din autostrada Comarnic-Braşov, sector Râşnov – Cristian şi Drum de Legătură, lungime 6,3 km (autostrada) + 3,7 km (drum naţional la 4 benzi cu separator median), a fost semnat cu asocierea Asocierea Alpenside – Specialist Consulting, care a avut o ofertă de 118 milioane de lei.

După cum a precizat recent şeful CNAIR, Narcis Neaga, anul acesta, ar urma să avem finalizată cel puţin o parte din această bucăţică de autostradă de pe raza judeţului Braşov, care să fie deschisă traficului.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Lucrările la bucățica de autostradă Cristian – Râșnov se desfășoară și în weekend | Rasnoveanul.ro mapamondⓂnet domains

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*