Economic, Stiri Brasov

La Brașov se produc bomboane și ciocolată de șase milioane de euro pentru Mondelez și Julius Meinl

Compania RAP Confectionery, care produce bomboane, drajeuri și ciocolată sub branduri ale americanilor de la Mondelez și ale austriecilor de la Julius Meinl, au avut anul trecut vânzări de 28,34 milioane de lei (șase milioane de euro), în creștere cu peste 50% față de 2017, când business-ul a ajuns la 18,58 milioane de lei. În aceeași perioadă profitul companiei s-a dublat, ajungând la peste 320.000 de lei. De asemenea, numărul mediu de angajați al companiei a urcat de la 77 la 92 de persoane.

RAP Confectionery s-a înființat în 2009 ca partener de producție pentru Mondelez și produce batoane extrudate, jeleuri, bomboane de pom și caramele învelite în ciocolată. Compania face parte din RAP Group, un conglomerat de firme specializate în dezvoltarea și proiectarea de echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, chimică și farmaceutică. RAP Confectionery s-a dezvoltat rapid și produce astăzi pentru Mondelez, Kandia, Auchan, Julius Meinl, Metro și Carrefour, dar a lansat și branduri proprii, precum KronBun sau Yono.
În urmă cu doi ani, conducerea acesteia a fost preluată de a fost preluată de fostul manager al Intersnack România, Cristian Rey. Compania Rap Confectionery este controlată de omul de afaceri Radu Popeia.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Știrile zilei - 7 iunie 2019 ⋆ zoso blog

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*