Social, Stiri Brasov

Avantgarden 3 se transformă în Orășelul Copiilor!

Pentru Maurer Imobiliare, unele dintre cele mai importante valori care stau la baza proiectelor imobiliare demarate sunt: orientarea către comunitate și respectul față de oameni. Evenimentul din această duminică organizat de Maurer Imobiliare stă mărturie faptului că în cartierul Avantgarden 3, mai mult decât despre construcții, se vorbește despre comunitate, toate aceste evenimente având menirea să aducă împreună oamenii ce o formează și să-i transforme într-o familie tot mai unită.

Astfel, în duminica de 9 iunie, „orașul din interiorul orașului” se transformă în Orășelul Copiilor. Acest eveniment a fost creat special pentru membrii comunităților Maurer Imobiliare dar sunt așteptați cu brațele deschise brașoveni din toate părțile orașului dornici să petreacă momente frumoase alături de ei.

Orășelul Copiilor este adresat copiiilor de toate vârstele iar accesul este liber. Copiii sunt asteptați cu jocuri și concursuri cu premii, tobogane și saltele gonflabile, ateliere creative și educative, facepainting și baloane colorate. Mult îndrăgitele mascote Disney, și nu numai, vor înveseli cartierul și vor fi pregătite să facă poze cu toți copilașii dornici.

Muzica, voia bună și veselia vor face echipă bună cu distracția și vor transforma zona centrală a cartieruluui Avantgarden 3 într-o lume desprinsă din cele mai frumoase povești pentru copii.

Adulții se vor putea relaxa și îi vor putea privi pe cei mici savurând un fresh răcoritor sau citind o carte în zonele de relaxare pregătite special pentru ei.

Acest eveniment este susțiunut de Maurer Imobiliare în colaborare cu locul de joacă Superland, grădinița Oac, organizația C’Art Fest, cofetăriile Artisan și Moo Gelato.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*