Stiri Brasov

Comisia de Circulație a aprobat un nou giratoriu pe 13 Decembrie, la propunerea retailer-ului LIDL

Membrii Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Brașov au decis, în cadrul ședinței de marți, amenajarea unui nou sens giratoriu pe 13 Decembrie, la intersecția cu Nicolae Labiș. Intersecția va fi reamenajată în vederea creării unui acces optim și în vederea fluidizării traficului, ca urmare a construcției unui magazin LIDL lângă ansamblul Isaran.

„În cadrul aceleiași Comisii de circulație a fost prezentată și soluția de resistematizare a intersecției străzilor 13 Decembrie și Nicolae Labiș, inclusiv accesul spre viitorul magazin LIDL. Propunerea proiectantului a fost amenajarea unui sens giratoriu la intersecția celor două străzi care ar asigura o fluidizare a traficului, inclusiv pe direcția 13 Decembrie spre Nicolae Labiș. Accesul clienților spre viitorul centru comercial se va face atât din 13 Decembrie, cât și din Nicolae Labiș”, a precizat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Lidl trebuie să se apuce de giratoriul de pe Cuza, mai întâi, și abia apoi să demareze proiectele pentru noile magazine anunțate în Astra și Tractorul - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*