Stiri Brasov

VIDEO Cod roșu pe DN 73A, după ce un autocar cu 32 de copii și 26 de adulți s-a răsturnat. Traficul este complet blocat

După tragicul accident din 17 iunie 2016, când un autocar plin cu copii s-a răsturnat într-o curbă periculoasă de pe DN 1, în Dealul Perșanilor, în această dimineață, un nou incident asemănător a avut loc pe DN 73A, în zona Pârâul Rece.

Autoritățile au delcanșat planul roșu de intervenție, iar la locul accidentului s-au deplasat 7 echipaje SMURD, 4 ale Ambulanței, un echipaj de descarcerare grea și 3 echipaje de apă cu spumă. Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, toate persoanele sunt conștinete și sunt evluate medical la fața locului. În total, în autocarul înmatriculat în Dâmbovița, erau  32 de copii și 26 de adulți. „O singură persoană de sex feminim, în vârstă de 30 de ani, a fost trasnportată la spital. A suferit un traumatism cranio cerebral și unul la gleznă. Este conștinetă”, a precizat cpt. Sfreja.

Traficul este complet blocat. Accidentul s-a produs pe sensul de coborâre spre Pârâul Rece, într-o curbă periculoasă.

„În urma accidentului au suferit vătămări ușoare și contuzii 3 – 4 persoane”, a adăugat subcomisarul de poliție Alina Ivan. Inițial fuseseră mobilizate și două elicoptere de intervenție medicală, dar acestea au fost întoarse din drum, deoarece intervenția lor nu se mai impunea.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Pingback: Accident între două microbuze, pline cu copii, pe drumul dintre Brașov și Buzău - Biz Brasov

  2. nasol naspa! eu cand am vazut autocarul asa! mi-a venit imediat in minte accidentul acela de la sibiu! ala din 1992! cu inter sibiu! de s-a rasturnat autocarul peste doi jucatori atunci! apoi intruchipezi in fel si chip! cand vezi asa ceva!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*