Stiri Brasov, Turism

RATBV extinde serviciile de transport biciclete în Poiana Brașov la toată săptămâna, după ce anul trecut oferea acest serviciu doar în weekend. În plus, serviciul devine gratuit

Din 1 iunie, toate autobuzele care circulă pe traseul Livada Poștei –  Poiana Brașov vor avea montate sisteme de transport pentru biciclete, pe tot parcursul săptămânii, iar transportul va fi gratuit. Anul trecut, RATBV asigura astfel de servicii doar în weekend, prețul fiind de 5 lei pe bicicletă, dar anul acesta s-a luat decizia de a se extinde perioada în care autobuzele RATBV să transporte biciclete în Poiana Brașov la toată săptămâna.

În cazul în care numărul solicitărilor va crește, primarul Brașovului, George Scripcaru a precizat, într-un comunicat, că „vom veni și cu alte soluții pentru această activitate”.

Autobuze cu suporți pentru transportul bicicletelor vor circula cel puțin până la sfârşitul lunii septembrie.

Detalii transport biclete:

Au fost montate trei suporturi de biciclete pe trei autobuze Menarini de 12 metri.

Pe fiecare suport se pot urca/ancora trei biciclete.

Urcarea/coborârea bicicletelor pe/de pe suporturi se face exclusiv de șoferul autobuzului.

Serviciul este gratuit.

Rugăm doritorii să se prezinte în capătul de linie din care se face îmbarcarea cu 10 minute înainte de ora plecării în cursă a autobuzului.

Suporturile sunt omologate, nu prezintă riscuri pentru siguranța bicicletelor.

RATBV are asigurare pentru transportul bicicletelor.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*