Stiri Brasov, Turism

VIDEO Drumarii curăță Transfăgărășanul. Zăpada atinge și șase metri, iar avalanșele au adus și stânci pe drum

Echipe ale drumarilor din Braşov intervin pentru curăţarea zăpezii de pe DN 7C – Transfăgărăşan, însă stratul de zăpadă bătătorită depăşeşte în unele zone grosimea de cinci-şase metri, fiind şi bucăţi mari de stâncă aduse de avalanşele din timpul iernii. Transfăgărăşanul ar urma să fie deschis oficial pe toată lungimea în 1 iulie.

„Lucrăm în continuare la curăţarea zăpezii de pe Transfăgărăşan (DN 7C) însă colegii noştri de la Districtul Bâlea avansează destul de greu. Stratul de zăpadă bătătorită depăşeşte pe alocuri 5-6 metri grosime şi este plină de bucăţi mari de stâncă aduse de avalanşele din timpul iernii”, au arătat reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, citați de news.ro.

Conform acestora, pe Transfăgărăşan intervin patru utilaje: un excavator, o freză, un încărcător frontal şi o basculantă, cu servanţi, plus trei muncitori de la Districtul Bâlea.

Conform sursei citate, data oficială pentru redeschiderea drumului pe toată lungimea sa este 1 iulie.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*