Stiri Brasov, Timp liber

CJ Brașov aprobă 550.000 de lei pentru Cerbul de Aur. Alte 1,3 milioane de lei vor veni de la Primărie

La fel ca și Primăria, și Consiliul Județean Brașov ar urma să aprobe în ședința de astăzi un acord de parteneriat cu TVR în vederea organizării festivlaului Cerbul de Aur. Cu această ocazie, autoritățile județene vor aproba și suma cu care vor sprijini organizarea festivalului, respectiv 550.000 de lei, ca și anul trecut. Astfel, CJ Brașov ar urma să suporte alături de Primărie costurile de cazare a tuturor celor implicați în acest eveniment, de la personal tehnic la vedete în hoteluri de 3 – 5 stele, dar și să acorde un premiu special în valoare de 2.500 de euro.

Primăria Brașov va finanța evenimentul cu 1,3 milioane de lei, sumă care a fost rezervată printr-un capitol special în bugetul aferent acestui an. De altfel, aproximativ 6 milioane de lei din bugetul Societăţii Române de Televiziune pe 2019 au fost alocaţi pentru ediţia de anul acesta a festivalului Cerbul de Aur, potrivit unui răspuns oferit de Televiziunea Română la solicitarea News.ro.

Piața Sfatului va fi rezervată pentru Cerbul de Aur în perioada 10 – 31 august

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*