Stiri Brasov, Turism

FOTO Primăria Brașov a reparat două podețe de pe drumul vechi către Poiana Brașov

În cursul dimineții, Primăria Brașov a primit o sesizare prin care se cerea repararea podețului de la intrarea pe traseul „bandă albastră“ către Poiana Brașov, din „Drumul vechi“, în dreptul izvorului. Sesizarea a fost redirecționată către Serviciul Salvamont, care a trimis o echipă pentru a remedia situația.

Potrivit șefului Serviciului Public Local Salvamont, Agrement și Parking, Sorin Păltânea, s-a costatat că și un al doilea podeț din zona semnalată existau probleme, astfel încât au înlocuit cu totul unul dintre podețe și l-au consolidat pe al doilea.
Săptămâna trecută, și Agenția Metropolitană Brașov, care este custodele Rezervației Naturale Muntele Tâmpa, a realizat lucrări de întreținere a traseelor, respectiv a înnoit marcajul triunghi roșu (traseul serpentinelor) a montat panouri de avertizare pentru interzicerea scurtării traseului marcat și a blocat accesul către scurtături, cu trunchiuri căzute în cărare.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*