Social, Stiri Brasov

Traficul auto din cartierul Tractorul va fi restricționat începând de luni

Primăria Brașov a anunțat că, având în vedere lucrările care se execută în cadrul proiectului „REABILITAREA RETELELOR DE TRANSPORT SI DISTRIBUTIE ENERGIE TERMICA IN ZONA REZIDENTIALA TRACTORUL DIN BRASOV”, derulat cu finanțare prin programul româno-elvețian, în perioada următoare se vor introduce următoarele restricții de circulație:

1. Începând de luni va fi restricționat, în totalitate, traficul str. gral. L. Mociulschi, tronsonul cuprins între prima alee la dreapta dinspre Independenței (este tot Mociulschi) și str. Tablei, traficul fiind deviat astfel Independenței – dreapta pe str. Mociulschi – Aleea Constructorilor – Tablei – Gral. Dumitrache -str. 1 Decembrie 1918 – Independenței (conform imeginii).

2. De joi seara, se va restricționa traficul pe str. Independenței astfel: înainte de intersecția str. Independenței cu str. Păcii, se va închide prima bandă, în direcția spre 13 Decembrie), circulația dinspre pasaj Independenței spre 13 Decembrie se va derula pe banda 2, care va avea obligatoriu direcția înainte, fără posibilitatea de a vira stânga spre str. G-ral Mociulschi (în prezent de pe banda doi, la semafor, se face stânga spre str. G-ral Mociulschi). Cei care doresc să intre pe str. Mociulschi, vor trebui să meargă până în sensul giratoriu de la intersecția Independenței cu 13 Decembrie, și să se întoarcă pe sensul de mers spre pasaj Independenței, de unde vor putea face dreapta pe Mociulschi.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Iosif Gabriel

    G-ral Mociulschi are aproape 6 luni de cand este cu gropi neastupate. Sa va fie rusine !! Lucrati de luni pana joi si doar cand aveti chef ! Bani ingropati degeaba . Sa va fie rusine !!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*