Economic, Stiri Brasov

După nouă ani la conducerea Preh România, Matthias Katzenberger preia managementul DRÄXLMAIER Brașov

Începând cu mijlocul lunii mai, poziția de director general tehnic al DRÄXLMAIER Brașov a fost preluată de Matthias Katzenberger, fost director executiv la Preh România. Daniel Heymann, fostul director general tehnic, va rămâne în continuare alături de DRÄXLMAIER Group, ocupând o altă poziție de management în cadrul acestuia.

Katzenberger se alătură echipei DRÄXLMAIER Brașov având o experiență vastă în domeniul industriei auto, acumulată în poziții de conducere în cadrul Preh România, unde a ocupat poziția de director executiv din 2010. Katzenberger și-a absolvit studiile de specialitate în 1992, în Würzburg, Germania, obținând diploma de inginer mecanic.

„Sunt onorat să mă alătur echipei DRÄXLMAIER Brașov. Mă bucur să am șansa de a lucra pentru unul dintre cei mai importanți producători de componente auto de categoria premium din lume. Am încredere în noii mei colegi și sunt convins că vom avea o colaborare excelentă și vom contribui împreună la continuarea dezvoltării companiei DRÄXLMAIER Brașov”, a declarat Matthias Katzenberger.

DRÄXLMAIER Group și-a început activitatea în România în anul 1993 și activează în Brașov din anul 2003. În 2015, au fost inaugurate două noi hale de producție, iar în 2018 a fost pusă în funcțiune și cea mai nouă secție de producție. În prezent, DRÄXLMAIER Group își desfășoară activitatea în România în cinci centre de dezvoltare și producție, localizate în Brașov, Pitești, Satu Mare, Timișoara și Hunedoara.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*