Stiri Brasov, Turism

Top Hotel Award 2019: Kronwell Hotel a obținut trei premii. Cea mai bună echipă hotelieră a anului lucrează în Brașov

In cadrul Galei Top Hotel Awards 2019, cel mai important eveniment de recunoastere a meritelor industriei osptialitatii la nivel national am sarbatorit, la Bucuresti, Kronwell Brasov Hotel a obținut trei premii importante – Hotelul anului – categoria  4 stele, neafiliat unui lant international, Cea mai buna echipa hoteliera a anului si Cea mai buna locatie a anului pentru servicii MICE

Ca in fiecare an, juriul a analizat in detaliu activitatea finalistilor pe anul 2018 tinand cont de criterii tehnice si o analiză a ratingului din segmentul online efectuata de catre compania Revinate Surveys. Evaluarea 4Service a avut o greutate majora in procesul de jurizare, in completarea voturilor online din partea oaspetilor, compania implicandu-se activ in procesul de Mystery shopping fiind axata pe segmente imperative in sublinierea experientei oaspetelui: acuratetea procesului de rezervare, check-in-ul, evaluarea camerei din punct de vedere al facilitatilor, serviciile food & beverage din restaurantul à la carte, micul dejun si procesul de check out.

„Dupa o experienta de 2 ani cumulata in perioada facultatii in cadrul echipei Kronwell , in Receptia Belaqva Spa si, apoi in departamentul de vanzari am incercat marea cu degetul fiind atras de mirajul carierei de evenimente de peste hotare. Am absorbit proceduri si know how intr-un brand de renume in UK, valorile si pasiunea echipei din Brasov m-au facut insa sa revin si port cu mandrie, din nou ecusonul cu logoul KRONWELL ca Manager al segmentului Ceremonies”, a declarant Vlad Popescu, Events Manager Kronwell Hotel.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Felicitari!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*