Stiri Brasov, Timp liber

„Nota zero la purtare” deschide seria de spectacole a lunii iunie, la Opera Brașov

Luna iunie a acestui an anunță o serie de spectacole la Opera Brașov printre care se numără „Nota zero la purtare”, „Văduva veselă” sau „My fair lady”. 

Premiera spectacolului „Nota zero la purtare” de M. Țeicu și A. Vertan va avea loc în primele două zile ale lunii, începând cu ora 18.30, în Sala Operei. Regia este semnată de Silvia Popodopoulos, scenografia de Rodica Gârștea și coregrafia de Ramona Mezei. Pe lângă Balentul Operei Brașov, trei studenți de la Facultatea de muzică din cadrul Universității „Transilvania” Brașov vor fi prezenți. Aceștia sunt Corina Purcărea, Mădălin Groza și Vlad Moldovean. Prețul unui bilet este de 25 de lei.

În data de 3 iunie, de la ora 17.00, în Foaierul Operei se va organiza ediția a X-a a recitalului „Ștafeta unei generații”, care este susținut de copiii angajaților Operei Brașov. La acest eveniment intrarea este liberă.

Vineri, pe 7 iunie, de la ora 18.30, în Sala Operei va avea loc opereta „Văduva veselă” de Fr. Lehar, dirijor fiind Traian Ichim, în timp ce de regia se va ocupa Cristian Mihăilescu. Din spectacol vor face parte Anda Pop, Alexandru Aghenie, Ștefan Schuller, Nicoleta Chirilă, Mihai Irimia, Lorand Cristian, Nicolae Zaharia, Marian Rește, Paul Tomescu, Cristina Roșu, Cristian Dicu, Florin Grama, Mihaela Pleșa și Mariana Tomescu. Prețul biletelor este de 35 de lei, respectiv 25 de lei.

Musicalul „My fair lady” de F. Loewe îi va încânta pe spectatori pe 9 iunie, de la ora 18.30, în Sala Operei. Mircea Holiartoc va fi dirijor, în timp ce Anda Tabacaru se va ocupa de regie. Din spectacol fac parte Corina Klein, Nicolae Zaharia, Lorand Cristian, Dan Popescu, Claudiu Bugnar, Nora Vlad, Gabriela Hazarian, Ibolya Kosa, Andromeda Nemeș, Florin Grama, Cristian Dicu, Ion Tașcă (debut). Un bilet costă 35 de lei, respectiv 25 de lei.

Pe 15 iunie, de la ora 18.30, în Sala Operei va avea loc „Boema” de G. Puccini cu Cristina Radu, Liviu Iftene, Lăcrămioara Schuller, Valentin Marele, Marian Rește, Dan Popescu, Lorand Cristian. Dirijor va fi Adrian Morar, de la Opera Națională Română Cluj-Napoca, iar regia este semnată de Carmen Dobrescu. Prețul unui bilet este de 35 de lei, respectiv 25 de lei.

Opera „Traviata” de G. Verdi va putea fi urmărită de către doritori în data de 22 iunie, de la ora 18.30, în Sala Operei. Din distribuție vor face parte Ana Maria Donose (Opera Națională Română Iași), Mihai Irimia, Vasile Chișiu (Opera Națională București), Asineta Răducan, Sonia Hazarian, Claudiu Bugnar, Nicolae Zaharia, Paul Tomescu, Marian Rește, Dan Ionescu, Adrian Stănilă. Nicolae Dohotaru de la Teatrul Național de Operă și Balet Chișinău va fi dirijor, iar Dumitru Tabacaru se va ocupa de regie. Un bilet costă 40 de lei, respectiv 30 de lei.

Duminică, 23 iunie, ora 18.30, în Sala Operei va avea loc opera „Povestirile lui Hoffmann” de J. Offenbach la care vor participa studenții Facultății de Muzică de la Universitatea „Transilvania” din Brașov, extraordinarul tenor Liviu Iftene și baritonul Lorand Cristian. Regia este semnată de Valentina Mărgăraș, iar la pian se va afla Ovidiu Mezei. Un bilet costă 12 lei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*