Social, Stiri Brasov

VIDEO Dăncilă, la Râșnov: „Ne-am obișnuit cu huiduielile”

Mai puțin de zece protestatari au întâmpinat-o cu huiduieli pe Viorica Dăncilă la Râșnov, premierul venind să asiste la binecuvântarea demarării lucrărilor la bucata de autostradă Râșnov – Cristian. Primită cu „Rușine să vă fie” și „PSD, ciuma roșie”, Dăncilă a reacționat solicitând mai multă unitate pentru realizarea unor lucruri bune pentru România.

„Aceste cuvinte nu caracterizează poporul român, nici din Brașov și nici din altă parte. Acest lucru nu poate decât să instige la ură și la dezbinare și pentru a avea lucruri bune făcute pentru România cred că trebuie să dăm dovadă de mai multă unitate. M-am dus în mijlocul lor și nu au nemulțumiri concrete. este modul lor de a înțelege că trebuie să se comporte, noi ne-am obișnuit, nu ne este teamă, avem convingerea că facem lucruri bune pentru români și pentru România”, a spus Dăncilă.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

3 Comentarii

  1. Erau doar 4 protestatari, nu a fost deloc în mijlocul lor. Minciună totala

  2. Pingback: VIDEO Dăncilă, întâmpinată cu huiduieli și la Râșnov / Mitropolitul Ardealului a sfințit începerea lucrărilor la un tronson de autostradă: "Degrabă și fără împiedicare să ajungă la săvârșire" | Profit 24 TV

  3. Pingback: VIDEO Dăncilă, întâmpinată cu huiduieli și la Râșnov / Mitropolitul Ardealului a sfințit începerea lucrărilor la un tronson de autostradă: "Degrabă și fără împiedicare să ajungă la săvârșire" - Stiri eZZ

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*