Economic, Stiri Brasov

Un project manager poate câștiga între 10.000 și 14.000 de lei pe lună în funcție de domeniu și de experiență

Venitul salarial al unui project manager poate ajunge la valori cuprinse între 10.000 de lei net pe lună şi, în funcţie de domeniul de expertiză, senioritate, industrie, companie, poate să fie de 14.000 de lei net  pe lună, potrivit datelor companiei de  recrutare APT Resources & Services, parte a Work Service Group.

Aceste niveluri salariale oferite pentru project manageri exclud zona de IT, unde poziţiile sunt mult mai nişate, iar salariile angajaţilor care ocupă această funcţie sunt mult mai mari.

„Poziţia de Project Manager este din ce în ce mai căutată pe piaţa din România, fiind o poziţie cheie, care poate asigura succesul sau eşecul implementării unui proiect în companie. Schimbarea în companii a devenit o constantă şi, în permanenţă, companiile implementează proiecte noi care le ajută să fie mai performante, să simplifice, să automatizeze procese sau să transfere operaţiuni din alte ţări în România“, a explicat Sorina Donisa, CEO al firmei de recrutare şi închiriere de forţă de muncă în regim temporar APT Resources & Services, parte a Work Service Group. De regulă, managerii de proiect dintr-o companie sunt cei care planifică, bugetează, monitorizează şi face raportări privind evoluţia unui proiect, folosind instrumente dedicate acestui sector, pe piaţă existând de altfel şi certificări profesionale pentru această meserie.

Astfel, project managerul este liantul dintre management şi echipele care se ocupă de execuţia propriu-zisă a activităţilor din proiect. Rolul lor este să se asigure în permanenţă că se urmăreşte atingerea scopului proiectului şi are grijă ca activităţile din cadrul acestuia se desfăşoară la timp, în funcţie de planificări, potrivit fişelor de post pentru acest rol.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*