Economic, Stiri Brasov

Rochiile de mireasă ale brașovenilor de la Divine Atelier, printre cele mai căutate pe piața internațională

19 branduri românești au participat anul acesta la Barcelona Bridal Fashion Week 2019. Numit și „epicentrul tendințelor nupțiale’’, târgul din Plaça Espanya este unul din cele mai mari evenimente de profil care promovează produse precum rochii de mireasă și accesorii de lux, pantofi, cosmetice, cadouri de nuntă sau decorațiuni.

Designerii români, reprezentaţi de Asociaţia Bucharest Fashion District, au avut întâlnire cu specialiști din întreaga lume în scopul unei mai bune înțelegeri a tendințelor pieței, precum și a diversificării portofoliilor și creșterii exportului de produse autentice. „România a participat pentru prima dată la acest târg acum 6 ani, iar ȋn acest moment suntem cunoscuţi la nivel mondial, rochiile de mirese fiind cumpărate de magazine din Italia, Franţa, Germania, dar mai ales China, Coreea şi ţările din Middle East. Cele mai căutate branduri pe pieţele internaţionale la acest moment sunt: Divine Atelier din Braşov, Otilia Brăiloiu – Constanţa, Rhea Costa şi Andree Salon – Bucureşti. Asta nu ȋnseamnă, desigur, că restul brandurilor nu se bucură de succes la aceste evenimente”, a declarat Florin Botea, preşedinte al Asociaţiei Bucharest Fashion District)

Târgul de anul acesta a depășit evenimentele din anii anteriori, datorită participării a 429 de expozanți din 88 de țări, 1300 de buyeri internaționali și peste 22,000 de vizitatori.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*