Economic, Stiri Brasov

Dăncilă a venit la Brașov cu un elicopter Puma și a plecat de la Ghimbav cu unul de jucărie

Premierul Viorica Dăncilă a primit, la finalul vizitei sale la IAR Ghimbav, o machetă a unui elicopter Puma din partea managerului societății, Neculai Banea. Acesta i-a explicat premierului că macheta reprezintă elicopterul Puma cu care se vor prezenta trupele Române la acțiunea din Mali din cadrul misiunii ONU din acest an.

Interesant este că premierul a venit la Brașov cu un elicopter Puma al Ministerului de Interne, elicopter modernizat de compania brașoveană.

“După cum am menţionat, vizităm mai multe unităţi economice (…) pentru a vedea realizările pe care le au până în acest moment şi trebuie să spunem că îl felicităm pe domnul director pentru modul de abordare, pentru viziunea dumnealui şi pentru faptul că, iată, avem o unitate economică care obţine profit, dar şi din punct de vedere al provocărilor la care trebuie să răspundă şi acolo unde este nevoie de sprijinul Guvernului să acordăm acest sprijin, astfel încât să îmbunătăţim lucrurile. Un element important îl reprezintă investiţiile, avem nevoie de tehnologie nouă, avem nevoie de modernizare astfel încât să putem vorbi de competitivitate şi performanţă”, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă se află luni în judeţul Braşov pentru a verifica stadiul unor proiecte de investiţii finanţate din fonduri guvernamentale.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Ministerul de Interne nu a avut si nu are niciun elicopter Puma, fie el fabricat la Brasov sau nu (asa cum este cazul aparatului in chestiune, care este operat de alta institutie din sistemul national de aparare… ghici ciuperca care e aceea! 😃)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*