Economic, Stiri Brasov

Antreprenorul Alex Dona, turneu de marketing și comunicare. Joi, la Hotel Belfort

Antreprenorul Alex Dona, cunoscut ca realizator/prezentator la RockFM, dar și prin proiectele TimesNewRoman, Money Channel, Realitatea sau Sanoma Hearst, vine la Brașov. Acesta va prezenta Marketing Mindset, un eveniment dedicat planurilor de comunicare pentru antreprenori, dar și celor care lucrează cu, sau alături de ei.

„Marketing Mindset nu este despre cum am acumulat eu experiență pe marketing și comunicare, ci despre ce pot oferi pentru brandurile voastre din ceea ce am acumulat. Sunt adeptul teoriei pusă în practică, al practicii cu fundament solid și al eliberării de presiune prin socializare. Marketing Mindset are trei componente: Workshop format din 5 sesiuni de know-how și o sesiune de lucru pe echipe, 1-to-1 know-how pentru cei care își doresc să ne întâlnim să discutăm doar despre planurile lor de marketing și Wine – networking”, transmite Alex Dona. Evenimentul va avea loc joi, 23 mai, la Hotel Belfort, cu începere de la orele 16.00.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*