Economic, Stiri Brasov

Dăncilă, Cuc și alți miniștri vin să dea drumul construcției autostrăzii Cristian – Râșnov

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, va „deschide” lucrările la Autostrada București – Brașov, Tronson Comarnic – Brașov, Lot 2: sector Predeal – Cristian + racord, anunță printr-un comunicat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

De asemenea, premierul Viorica Dăncilă se va afla mâine, 20 mai 2019, în județul Brașov pentru a verifica stadiul unor proiecte de investiții finanțate din fonduri guvernamentale, anunță Guvernul. Pe listă se va afla, probabil, și bucata de autostradă care face legătura între Cristian și Râșnov.
Prim-ministrul va avea întâlniri de lucru cu reprezentanți ai autorităților locale, ai antreprenorilor și producătorilor de alimente bio, ai sindicatelor din industria de armament, cadre medicale, cetățeni. Din delegația guvernamentală vor face parte mai mulți membri ai Cabinetului.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*