Social, Stiri Brasov

VIDEO Un polițist s-a luat la bătaie cu un șofer RATBV după ce a fost șicanat în trafic. La plecare a mai lovit un angajat al companiei

Un agent de poliție, din cadrul Inspectoratului Poliției Județene (IPJ) Brașov este cercetat pentru că, pe 14 mai, ar fi bătut un șofer al Regiei Autonome de Transport Brașov.  Polițistul are dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul care conducea autoturismul este  agent de poliție (…) și se afla în timpul său liber. A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe (…). De asemenea, (…) s-au declanșat verificări, prin structura specializată de control intern”, spune subcomisarul Alina Maria Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Brașov. Polițistul are 43 de ani și este din Brașov.

Pe de altă parte, conducerea RATBV susține că e vorba de doi angajați loviți de polițistul supărat. „Doi angajați ai RATBV S.A. au fost victimele unui incident produs zilele trecute, respectiv pe 14 mai a.c., într-una dintre autobazele societății, incident soldat cu rănirea celor doi salariați. În jurul orelor 14.30, un bărbat necunoscut, conducător al unui autoturism a pătruns fără drept în incinta autobazei situate pe Strada Hărmanului nr. 49, a coborât din mașină și s-a îndreptat spre un șofer de autobuz care își terminase programul de circulație și l-a lovit cu capul în zona feței. Angajatul RATBV S.A. a căzut la pământ, fiind necesar să primească îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD chemat la fața locului. Ulterior, respectivul conducător al autoturismului s-a îndreptat cu mașina sa spre poarta de ieșire din societate, în acest moment lovind un revizor al RATBV S.A., aflat tot în timpul serviciului. Mai târziu, și acest angajat al societății noastre a solicitat îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al comapniei de transport public.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

4 Comentarii

  1. Nu s-a luat la bataie
    I-a dat un cap in gura unui sofer.Manipulare ordinara!

  2. Pingback: Şofer de autobuz, bătut de un poliţist după o şicanare... - Ziare pe Net

  3. Pingback: Şofer de autobuz, bătut de un poliţist după o şicanare în trafic. Agentul este cercetat penal VIDEO | Olt Alert

  4. Radu Mihalcea

    Saracul politist, era sicanat in trafic, cu masiva lui masina de teren cumparata din banutii munciti cinstit din salariul amarat de politist care in 3 ani iese la pensie, cu o pensie de neam prost, pensie meritata, pentru ca s-a facut datoria dand capete in gura oamenilor.
    Astfel de scursuri au ajuns sa fie functionari publici, care in loc sa apere populatia inchid ochii la toti nenorocitii si traiesc din spagile primite, strigand in gura mare ce rau o duc saracii de ei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*