Social, Stiri Brasov

Brașovul, sub cod galben de ploi până mâine dimineață. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp

Meteorologii anunță că vor fi ploi torenţiale, vijelii și grindină în cea mai mare parte a țării, începând de joi și până duminică. De asemenea, până vineri dimineață, 12 județe vor fi sub cod galben de ploi, vijelii și grindină. Și în Capitală vor fi furtuni, până duminică, dar vremea va fi caldă, cu temperaturi care vor ajunge la 26 de grade.

 

Administrația Națională de Meteorologie a transmis joi o nouă informare, potrivit căreia începând de astăzi, de la ora 10.00, până duminică, la ora 10.00, în cea mai mare parte a țării vor fi ploi, descărcări electrice, vijelii și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15-25 l/mp și pe arii restrânse 35-40 l/mp.

 

De asemenea, de joi, de la ora 12.00, până vineri la ora 6.00, vor fi sub avertizare cod galben de ploi torenţiale, vijelii și grindină, 12 județe: Hunedoara, Alba, Sibiu, Gorj, Vâlcea, Brașov, Olt, Argeș, Prahova, Dâmbovița, Teleorman și Giurgiu. În județele Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Olt, Teleorman, Giurgiu și în zona de munte a județelor Prahova, Brașov, Sibiu, Alba și Hunedoara vor fi ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40-50 l/mp.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*