IT, Stiri Brasov

YouTube Music și YouTube Premium, disponibile oficial în România. Află cum funcționează și cât costă serviciile

Serviciile de streaming YouTube Music și YouTube Premium au fost lansate în România. Acestea permit utilizatorilor să asculte muzică fără reclame și rulează în fundal în momentul în care el folosește alte aplicații sau când ecranul telefonului este închis.

Noua aplicație YouTube Music poate fi descărcată din Play Store sau App Store și poate fi accesată de pe desktop. Aceasta oferă un serviciu prin streaming asemănător cu Spotify sau Deezer. Utilizatorul își va putea selecta propriul playlist sau va avea posibilitatea de a asculta muzică din playlistul personalizat pe care îl realizează aplicația în funcție de căutările sale.

Aceasta vine în două variante, prima fiind gratuită și susținută de reclame. Cea de-a doua se numește YouTube Music Premium și funcționează în baza unui abonament în valoare de 22 de lei pe lună. Pe lângă cea gratuită, varianta premium oferă descărcări ale melodiilor și nu are reclame. Versiune poate fi utilizată în mod gratuit timp de o lună.

De asemenea, YouTube Premium oferă posibilitatea ca platforma să ruleze în fundal, să descarce video-uri, dar permite și acces la YouTube Originals, care curpinde seriale și filme originale precum Cobra Kai, Origin sau Weird City. Ea este gratuită în prima lună, mai apoi fiind disponibilă cu un abonament de 26 de lei pe lună.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*