IT, Stiri Brasov

Google lansează un nou site pentru planificarea vacanțelor. Pachetele includ biletele de avion și cazarea în camera de hotel

Site-ul web Trips în care se regăsesc toate funcțiile de călătorii și vacanțe pe care Google le-a oferit până acum disparat a fost lansat recent. Acesta va include funcția de căutare a hotelurilor și descoperirea destinațiilor de vacanță în cadrul unui singur serviciu, dar și Google Flights, serviciul putând fi accesat atât de pe desktop, cât și de pe telefon.

Trips poate fi folosit pentru planificarea vacanțelor, având opțiunea de a alege destinația dorită, de a rezerva biletele de avion, dar și camera de hotel. În plus, noutatea ține tocmai de disponibilitatea pachetelor de vacanță pe care Google le vinde și care includ biletele de avion și cazarea pe o anumită perioadă.

În cazul în care există o confirmare a unei rezervări în Gmail, Trips va afișa destinația la „Călătorii viitoare” sau „Călătorii potențiale”, serviciul comunicând și cu alte aplicații Google, de unde poate extrage informațiile de travel.

Aplicația care poartă același nume, Google Trips, plusează cu funcții precum salvarea offline a ghidurilor de vizitare a orașelor, dar și crearea unor tururi plecând de la locul în care se află utilizatorul. Pe lângă acestea, ea oferă aceleași facilități pe care le implică site-ul.

Odată cu lansarea site-ului, funcțiile pe care Google le oferă în celelalte servicii nu vor fi eliminate, căutarea zborurilor putându-se fi făcută în continuarea în Search, iar rezervarea camerelor de hotel rămânând disponibilă și în Google Maps.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*