Economic, Stiri Brasov

Eldon se extinde la Prejmer și investește încă 4 milioane de euro în următorii doi ani. Compania vrea să treacă de 1.000 de angajați

Producătorul de cutii şi dulapuri industriale Eldon, care deține o fabrică în Parcul Industrial Prejmer, își extinde capacitatea de producție și investește 4 milioane de euro în următorii doi ani în construcția unei noi hale de producție de 2.500 de metri pătrați și în tehnologie de ultima ora. „În fiecare an investim aproximativ 1,2 milioane de euro în tehnologie”, a explicat managerul general al Eldon România, Frederic Rizzoli.

Planurile companiei sunt ca până în 2021, fabrica de la Prejmer să fie extinsă cu încă 5.500 de metri pătrați, urmând a fi create aproximativ 200 locuri de munca. Astfel, Eldon ar urma să intre în clubul companiilor brașovene cu peste 1.000 de angajați.

Fabrica de la Brașov are 820 de angajați și se întinde pe o suprafață de 21.000 de metri pătrați, la care se adaugă o suprafață de depozitare de 10.000 de metri pătrați. „Vom continua investițiile în fabrica de la Brașov, atât în extindere, cât și în roboți, automatizări, tehnologie, investiții care au rolul de a pregăti compania pentru următorii ani”, a mai declarat managerul general al Eldon România.

Compania a investit în unitatea din Brașov peste 30 de milioane de euro de la înființare până în prezent, fabrica din România fiind cea mai mare a grupului suedez.

Eldon România a încheiat anul trecut cu afaceri de 59 de milioane de euro, în creștere cu 12% față de anul anterior, iar pentru 2019 ținta este o creștere cu 10%, adică peste 65 de milioane de euro.

Principalii clienți ai companiei activează în sectorul industrial – automatizări și construcții de mașini, dar și în cel rezidențial – construcții civile și industriale, putere și distribuție energie. Printre clienții Eldon la nivel european se numără Honeywell, Nokia, Kraft, Nestlé, Alcatel – Lucent, Pepsico sau Siemens.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. CRISTINA BOBES

    caut loc de munca -laborant

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*