Imobiliare, Stiri Brasov

Creatorul cartierului Coresi va conduce proiectele francezilor de la Ceetrus din România, Polonia, Rusia și Ucraina

Românul Tatian Diaconu, creatorul conceptului Coresi (retail, rezidențial, office), preluat și de alte companii și repolicat și în alte zone ale țării, va conduce portofoliul proiectelor francezilor de la Ceetrus din Polonia, România, Rusia şi Ucraina, conform modificărilor făcute în structura conducerii companiei la nivel internaţional. Anul trecut, Diaconu a trecut din postura de CEO al companiei în România, la sediul central din Lille în postura de international development lider.

Noua strategie a Ceetru se bazează pe crearea poziţiei de director generali de portofoliu, a celei de președinte al proiectelor majore și remanierea Comitetului de conducere, numit acum Comitetul liderilor.

Această organizare își propune să pună în aplicare direcțiile strategice ale companiei la scara fiecărui proiect în parte.

Portofoliul proiectelor este administrat de patru directori generali:

  • Portofoliu proiectelor din Franța: Benoît Lheureux, care ocupă și funcția de director general al companiei
  • Portofoliu proiectelor din Italia și Luxemburg: MarcoBalducci
  • Portofoliu proiectelor din Polonia, România, Rusia și Ucraina: TatianDiaconu
  • Portofoliu proiectelor din Spania, Ungaria și Portugalia: Valentin Serrano

De asemenea, administrarea proiectelor majore (EuropaCity, Gara de Nord din Paris și viitoare proiecte majore) este încredințată lui Joël Fabiani.

Ca extensie a acestei evoluții organizaționale, Comitetul Liderilor Ceetrus, organismul de conducere al companiei, a fost reorganizat şi va fi responsabil de organizare, stabilește alocarea resurselor, colaborează și promovează cadrul strategic al companiei, fiind format din directorii generali ai portofoliilor, Benoît Lheureux, MarcoBalducci, Tatian Diaconu şi Valentin Serrano, plus doi lideri transversali, Assya Guettaf,lider al serviciului transformării ecologice, civice și relaționale a companiei şi Bénédicte Lenoire, liderul „Human Adventure” în serviciul dezvoltării talentelor și abilităților angajaților.

Echipa de management a companiei Ceetrus este condusă de Benoît Lheureux, liderul companiei.

Fondat în 1976, Ceetrus este un dezvoltator imobiliar global, cunoscut până în iunie 2018 sub numele de Immochan. În România, Ceetrus a luat ființă în ianuarie 2012 și administrează un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel național. În 2016, Ceetrus și-a lărgit sfera de activitate pe noi segmente de business: cel rezidențial, prin dezvoltarea Coresi Avantgarden în parteneriat cu Kasper Development și office, prin Coresi Business Park, în parteneriat cu Ascenta Management.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*