Economic, Stiri Brasov

Retailerul de mobilă Casa Rusu deschide al doilea său magazin din Brașov în cadrul Coresi Shopping Resort

Grupul de firme Rus Savitar – Casa Rusu va deschide în următoarele două luni cel de-al doilea magazine din Brașov. Acesta va fi amplasat în cadrul Coresi Street, alături de alte magazine de mobilă, cum ar fi Rovere sau JYSK.

Compania a închiriat un spațiu de 650 de metri pătrați în cadrul Coresi Shopping Resort și va investi câteva sute de mii de euro în amenajarea celui de-al doilea magazine din Brașov, după cel deschis în urmă cu mai bine de zece ani în apropierea Macro Mall. De altfel, în trecut au și fost discuții privind achiziția Macro Mall de retailerul de mobile, dar în cele din urmă centrul comercial a fost achiziționat de grecii de la Jumbo, care vor amenaja un magazine de jucării în fostul mall.

Familia Rusu deţine pe piaţa locală trei fabrici, unde se produce mobilierul din PAL (plăci din aşchii de lemn) melaminat şi mobilierul tapiţat, precum şi o reţea de 35 de magazine. Circa 95% din mobilierul comercializat în reţeaua de magazine Casa Rusu  se realizează în fabricile Rus Savitar.

Producătorul şi retailerul de mobilă Rus Savitar – Casa Rusu este prezent şi la export, unde face până la 15% din business, în mai multe ţări din Europa şi Asia.

Grupul controlat de familia Rusu este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*