Stiri Brasov, Timp liber

FOTO Care sunt cele mai frumoase grădini amenajate de peisagiștii amatori din Tractorul și Triaj

Primarul George Scripcaru a acordat astăzi, alte trei premii în cadrul proiectului ,,Cea mai frumoasă grădină din cartierul meu”, în cartierele Tractorul și Triaj. Premianții acestor cartiere sunt Radu Mircescu, care a schimbat radical în ultimii 12 ani spațiul verde de lângă blocul său de pe strada Independenței , Florica Stoica și Tivca Eugenia , care îngrijesc două grădini ale blocului 503 de pe str. 1 Decembrie 1918, și Aurel Irimia, Str. Filiași nr. 3 bl. 8.
„Nu am nici studii de specialitate, nu lucrez nici la spații verzi, totul a fost de plăcere și nu am studii speciale. Vin de la țară și probabil că de acolo se trage această plăcere de a lucra în grădină. Grădina este începută de acum 12 ani, achizițiile au fost făcute în timp, investiția este foarte mare, dar oamenii din cartier și vecinii se bucură să o vadă așa“, a spus Radu Mircescu, care îngrijește grădina din str. Independenței nr. 82

„Cred că este cu adevărat cea mai frumoasă grădină din cartierul Tractorul și merită apreciată cu atât mai mult cu cât cel care a amenajat-o nu este un specialist. De aceea am decis să o premiem, la fel ca și în alte cartiere. Sculele de grădină care sunt oferite drept premiu sunt utile pe toată perioada anului și vrem să dăm exemplu și altor persoane sau asociații de proprietari care să facă la fel și să încerce să-și amenajeze spațiile verzi din fața blocului“, a spus George Scripcaru, primarul Brașovului.

Reprezentanții Primăriei speră ca grădinile premiate să devină un model și pentru ceilalți brașoveni, pentru ca spațiile verzi din jurul blocurilor sau caselor să capete o imagine frumoasă în tot mai multe zone ale orașului. În total, 20 de grădini din municipiu vor fi premiate de către Primărie în această primăvară.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*