Stiri Brasov, Timp liber

VIDEO Peggy, singurul exemplar de panda roșu din țară, poate fi admirat începând de astăzi de către vizitatorii Zoo Brașov

Zoo Brașov este singura grădină zoologică din țară unde poate fi admirat un exemplar de panda roșu. Exemplarul, care este femelă și are aproximativ 2 ani, a ajuns la Brașov din Suedia încă din 8 aprilie, dar a fost în carantină, pentru a se acomoda cu noul spatiu. Directorul Zoo, Alin Pînzaru, a precizat că începând de astăzi, Peggy, cum a fost botezată, poate fi admirată și de către vizitatori. Acesta a precizat, în curând, ar urma să fie adus și un mascul care să îi țină companie.

Acest exemplar, unic în România, face parte din programul de reproducere și conservare coordonat la nivel european de EAZA(Asociația Europeană a Grădinilor Zoologice și Acvariilor), iar masculul va fi adus în vederea formării unei perechi reproducătoare.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*