Economic, Stiri Brasov

Salonul Auto aduce, în acest weekend, la Brașov, ultimele modele Audi, Citroen, Mazda, Nissan, Peugeot sau Toyota

A șaptea ediție a Salonului Auto Brașov are loc în perioada 10 – 12 mai 2019 la Brașov Business Park.

La acest eveniment participa specialisti din industria auto – dealeri si producatori de automobile si autoturisme, automobile ecologice, electrice si cu tehnologia hibrid, tuning auto, curatatorii, service-uri auto, motociclete de viteza, ATV-uri si biciclete. De asemenea, Inspectoratul Judetean de Politie Brasov este prezent la targ in calitate de partener strategic.

Salonul Auto Brasov (SAB) este un eveniment de referinta pentru piata auto din Brasov, aducand sub acelasi acoperis numeroase oferte, printre marcile prezente in cadrul acestui salon numărându-se AUDI, CITROEN, FIAT, HONDA, IVECO, JEEP, KIA, MAZDA, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, SEAT, SSANGYONG, TOYOTA sau VOLKSWAGEN.

La sectiunea MOTOVELO, se regasec marci precum CF MOTO, PIAGGIO, YAMAHA, POLARIS, SKI DOO sau KTM. La eveniment este prezent și brandul brașovean de biciclete Pegas, care a venit cu o gama larga de biciclete care vor putea fi admirate in parte, testate si achizitionate la preturi speciale pe perioada targului.

Din cadrul targului nu vor lipsi nici vehiculele electrice de tip Segway cu auto-echilibrare, dar si firme de piese si service auto. Una din atractiile evenimentului, este oferita de Inspectoratul Judetean de Politie Brasov in colaborare cu SDS – Safe Driving School (Scoala de Conducere Defensiva Prejmer) care vor oferi vizitatorilor posibilitatea de a testa, in cadrul targului, ochelarii ce simuleaza efectele induse de consumul de alcool si droguri. De asemenea, ASOCIATIA PLUG IN prezenta in cadrul targului pentru a sasea oara consecutiv, va organiza duminica o intalnire a posesorilor de masini electrice, in cadrul careia vizitatorii interesati de achizitionarea unui astfel de vehicul pot discuta direct cu acestia, primind astfel informatii despre ceea ce inseamna detinerea unei astfel de masini.

 

Programul targului este urmatorul:

10 MAI 2019: 10:00 – 20:00

11 MAI 2019: 10:00 – 19:00

12 MAI 2019: 10:00 – 18:00

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*