Stiri Brasov, Timp liber

FOTO Două dintre cele mai frumoase grădini de bloc ale Brașovului, primele premiate de către edili în această primăvară

Reprezentanții Primăriei au făcut evaluarea propunerilor transmise de către brașoveni pentru „Cea mai frumoasă grădină din cartierul meu”, astfel că de mâine, va începe premierea celor mai activi gopodari.

Primele două grădini premiate se află în cartierele Bartolomeu (pe strada Lucernei) și Tractorul (pe strada Independenței). În primul caz, este vorba de mai mulți locatari care au contribuit la înfrumusețarea spațiilor verzi de la bloc, iar în cel de-al doilea caz, este vorba de un singur locatar care se ocupă în fiecare an de grădină, unde a amenajat inclusiv alei din paviment, pe lângă straturile cu flori sau arbuștii pe care i-a plantat.

Reprezentanții Primăriei speră ca grădinile premiate să devină un model și pentru ceilalți brașoveni, pentru ca spațiile verzi din jurul blocurilor sau caselor să capete o imagine frumoasă în tot mai multe zone ale orașului.

Asociațiile de proprietari sau persoanele care au amenajat cele mai frumoase grădini de pe domeniul public vor fi premiate cu câte un pachet cu unelte de grădinărit în valoare de 800 de lei.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*