Imobiliare, Stiri Brasov

Explozie pe segmentul construcțiilor: Autoritățile brașovene au aprobat în primul trimestru construirea a aproape 2.300 de locuințe. Anul trecut fuseseră autorizate peste 4.400 de locuințe

Administrațiile din județul Brașov au autorizat construcția a 2.281 de locuințe în primele trei luni ale acestui an, aproape dublu față de cele autorizate în perioada similară a anului trecut. Se observă, astfel, o explozie pe piața construcțiilor, ceea ce va duce în următoarele 12 luni la un număr mare de apartamente livrate.

În cele 12 luni ale anului trecut, în județul Brașov a fost autorizată construcția a peste 4.400 de locuințe. Practic, în numai trei luni din 2019 a fost aprobată construirea a jumătate din numărul de locuințele autorizate anul trecut.

În total, s-au eliberat 265 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale (exclusiv cele pentru colectivităţi), cu 52,3% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului 2018. Cele mai multe autorizaţii de construire au fost eliberate în perioada ianuarie – martie 2019 de către Consiliul Local Târlungeni (72), Consiliul Local Braşov (70), Consiliul Local Cristian (22), Consiliul Local Bod (18), Consiliul Local Sânpetru (15), se arată într-un raport al Direcției Județene de Statistică Brașov.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*