Stiri Brasov, Timp liber

Două festivaluri street food la Brașov, pe aleea de Sub Tâmpa. Cel „tradițional”, dar și unul cu iz mediteranean

Street FOOD Festival, un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca și continuat mai departe în alte 9 orașe alături de parteneri de încredere și gurmanzi pofticioși, va avea loc și în acest an la Brașov. Cea de-a treia ediție a evenimentului se va derula în perioada 27 – 30 iunie pe aleea Tiberiu Brediceanu de Sub Tâmpa și va aduce rețete ingenioase și activități recreative.

Până atunci însă, la sfârșitul acestei luni, în perioada 24 – 26 mai, va avea loc un alt festival street food, respectiv Festival Mediteranean – street food, care va fi organizat tot sub Tâmpa. Desfășurarea ambelor evenimente a fost aprobată în ședința de astăzi a Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Brașov, care a mai stabilit de atlfel, că pe durata ambelor evenimente, traseul autobuzului turistic să fie modificat, în sensul eliminării accesului acestuia pe Aleea Tiberiu Brediceanu.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Aleea de sub Tampa? Sa mergeti voi acolo sa cadeti in rapa

  2. Claudiu Mireanu

    Dezamagire totala !!! ” Dulciurile turcesti ” sunt chiar de ” tot rahatul !😤😭😤 F.f.f.f putina nuca in ele ! …Rahatul, zici ca e cauciuc..In rest doar caravana racilor de la berara si…. atata….Nu rcomand ! Sorry !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*