Imobiliare, Stiri Brasov

Dezvoltatorul imobiliar Dan Cămârzan, care se considera „Dumnezeu”, suspectat că și-a ucis bunica

Bunica omului de afaceri Dan Cămârzan, cunoscut pentru falimentele Tâmpa Gardens și Signature Residence, a fost găsită moartă astzăi,

Surse judiciare au confirmat informațiile brasovtv.com potrivit cărora principalul suspect este nepotul bătrânei, Dan Cămârzan.

Polițiștii și procurorii din Brașov fac, în aceste momente, cercetarea la fața locului și urmează să decidă dacă vor institui sau nu vreo măsură preventivă.

De aproximativ un an, Dan Cămârzan, milionarul din Brașov care se remarca prin extravaganțe pe litoralul românesc, s-a schimbat total. Omul de afaceri susținea, în septembrie 2018, că este trimisul lui Dumnezeu și spune tuturor, inclusiv familiei sale, că Dumnezeu lucrează prin el. Dan Cămârzan și-a schimbat radical viziunea asupra vieții și susținea că Pământul e doar un purgatoriu. Miliardarul extravagant din Brașov care, în urmă cu aproximativ 10 ani, plătea  15.000 de euro pe o singură sticlă de șampanie Dom Perignon într-un club de fițe de la mare, mai spunea că are ”revelații divine”, notează cancan.ro.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*