Opinii, Stiri Brasov

PSD a băgat minciuni proaspete: Ți-a băgat calul, capra și vaca în casă, iar acum ți-a dat afară capra. Trebuie să fii mulțumit!

Ultimul mesaj de campanie al PSD, cum că ar fi scăzut ROBOR, conține o minciună extrem de gogonată, pe care foștii strategi ai partidului nici măcar nu ar fi luat-o în calcul. Ar fi dat-o cu manta, cum că ăsta este trendul în regiune, că fluctuațiile economiei ar conduce la creșterea ROBOR, motiv pentru care, pentru a salva poporul, am introdus o nouă metodă de calcul, dar niciodată nu ar fi venit cu mesajul ăsta idiot.

Dacă stăm bine și ne gândim, mesajul pare conceput de un chelner ajuns pe la Parlamentul European, dar să nu fim răi. Poate fi conceput și de premierul Dăncilă și, putem să fim cu toții de acord, un chelner se descurcă mai bine decât Viorica în zilele ei bune.

În decembrie 2016, momentul alegerilor care a adus la conducere un guvern populist și fără o idee clară despre ce înseamnă economie, ROBOR6M era de 1,05%. Cei care și-au contractat credite ipotecare se văd acum nevoiți să plătească o rată cu 25% mai mare, în condițiile unei inflații în continuă creștere. Acum este 3,39%. Adică a crescut de peste trei ori în Guvernarea Videle. În plus, cel care a introdus IIRC este un senator ALDE, PSD neavând evident nicio legătură decât să se așeze în vârful gropii de rahat și să cotcodăcească faptul că a produs un ou.

Nimic despre continua creștere a inflației, despre faptul că o pâine s-a scumpit cu 20% față de momentul preluării puterii de către partea idioată a UTC-ului, nimic despre faptul că Guvernul continuă să se împrumute pentru a plăti salarii și pensii.

Abrambureala asta PSD-istă de a contabiliza puncte electorale din minciuna ROBOR îmi aduce aminte de un banc.

 

Iţic era al naibii de sărac. Şi într-o zi se duce la rabin. „Rabi – zice -, aşa nu mai pot trăi. Am şapte copii, o nevastă şi o soacră, plus vreo două mătuşi, şi stăm cu toţii înghesuiţi într-un grajd. Mâncarea nu ne ajunge, lemne de foc nu avem, iar casă – nici atât. Zi-mi ceva, Rabi, ajută-mă, dă-mi un sfat!”

Rabinul îl întreabă: „Ai capră?”. „Am, Rabi, o sărăcie de capră, nici lapte nu mai dă…” „Du-te şi bag-o în grajd, să doarmă cu voi!”

Iţic face cum îi zice rabinul, apoi revine supărat: „Rabi, e şi mai rău! Capra îşi face nevoile în grajd, nici nu mai poţi respira de aşa miros…”

„Dar vacă ai?”, îl întreabă rabinul. „Am, dar abia se mai ţine pe picioare”, zice Iţic. „Bag-o şi pe ea în grajd, alături de voi!”

Iţic face cum îi zice rabinul, apoi se întoarce distrus: „Rabi,  m-ai nenorocit de tot! Vaca se balegă şi a început să mănânce hainele copiilor”.

„Ai cal?”, îl întreabă rabinul. „Am, Rabi, dar e o mârţoagă.” „Ia calul şi bagă-l în casă!” Iţic se conformează, dar se întoarce la rabin şi mai supărat: „Rabi, calul face mai multă mizerie decât capra şi vaca la un loc, iar noaptea nechează şi ne trezeşte din somn pe toţi!”

„Dă afară calul!”, îi zice rabinul. Iţic se duce şi scoate calul din grajd, apoi se întoarce la rabin. „Ei, cum e?”, îl întreabă acesta. „Rabi, să ştii că e un pic mai bine”, zice Iţic.

„Scoate şi vaca!”, îl sfătuieşte rabinul. Iţic procedează întocmai, apoi revine: „Rabi, acum e şi mai bine. Dacă nu ne-ar deranja capra aia…” „Dă afară şi capra!”, îi porunceşte rabinul. Iţic face cum i se spune, apoi revine la rabin. „Ei, cum e?”, îl întreabă înţeleptul. „Rabi, acum e bine de tot! Îţi mulţumesc că m-ai luminat. Ce m-aş fi făcut eu fără sfaturile tale?”

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

 1. Daca cineva crede ca pesedeii pot fi invinsi tot repetand caterinci la adresa lor se inseala amarnic ; pesedeii au fost invinsi doar cand pedelistii lui buldogului Blaga se duceau si in mediul rural, la Dorohoi ,sus in nordul tarii sau la Strehaia Olteniei, caci colea PSD face linistit 75-80% ; de ce ? Pentru ca moftangii liberali si useristi fac campanie DOAR in orasele mari, opozitia nu isi murdareste pantofii in glodul judetului Vaslui !
  In rest, la bancuri pe liberali nu-i intrece nimeni, de pilda uite ce-i trecea prin cap acu’ vreo 10 ani pe ministrul Cioroianu :
  “Ministrul de externe Adrian Cioroianu face din nou glume nepotrivite. Cioroianu s-a apucat să spună un banc cu olteni, la lansarea de la Craiova a candidaţilor PNL pentru alegerile locale. Ulterior a explicat în ce context a spus bancul. Participanţii la întrunire nu au părut deranjaţi de glumele ministrului, ba chiar au primit cu aplauze umorul lui Cioroianu pe seama oltenilor.

  Adrian Cioroianu a şi explicat apoi că municipiul Craiova chiar ar putea avea metrou dacă va şti să îi preţuiască pe candidaţii liberali!

  “Să nu se mire nimeni dacă aici la Craiova ne va veni în gând să facem metrou. Ştim deja să circulăm cu el, măcar din copilăria în care ne plimbam cu roaba prin pivniţă”, a spus Adrian Cioroianu.”

  Continuati domnilor in acelasi stil ba cu bancuri , ba cu m…e PSD ORI cu Rares Bogdan pe post de mascarici si sigur veti “infrange” !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*