Stiri Brasov, Timp liber

Jo Nesbø, unul dintre cei mai apreciați autori de romane polițiste din lume, se va întâlni joi cu publicul brașovean

Joi, de la ora 18.30, la Librăria Șt. O. Iosif, autorul seriei „Harry Hole”, Jo Nesbø, se va întâlni cu publicul brașovean. Acesta este unul dintre cei mai apreciați autori de romane polițiste din lume, romanele sale fiind traduse în 50 de limbi. Alături de el se vor afla scriitoarea Antoneta Galeș și Laurențiu Dulman, redactor Editura TREI.

Jo Nesbø a îmbogățit genul crime, adăugându-i noi dimensiuni stilistice și psihologice, precum și o întelegere profundă asupra vieții într-o lume modern, globalizată. Romanele sale sau vândut în peste 40 de milioane de exemplare și au fost recompensate cu numeroase premii internaționale, printre care The Riverton Prize, CWA International Dagger Award, The Glass Key Award.

Una dintre cele mai complexe cărți ale lui Jo Nesbø este „Fiul”, 1# bestseller internațional, având teme profunde precum păcatul, izbăvirea, dragostea, răul și condiția umană. Pe lângă romane polițiste, acesta este autorul seriei pentru copii „Doktor Proktor”, care se află în pregătire la Editura Pandora M, parte a Grupului Editorial Trei.

În plus, câteva dintre volumele seriei „Harry Hole” chiar au atras atenția regizorilor de film. După volumul „Snømannen” a fost realizat filmul „Omul de zăpadă”, cu Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg și Val Kilmer în rolurile principale. De asemenea, „Hodejegerne” a stat la baza filmului „Vânătorii de capete”, lansat în 2011.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*