Economic, Stiri Brasov

Grand Fitness se extinde în cartierul Astra cu un centru în care a investit 1,5 milioane de euro

Business-ul Grand Fitness deschide luni cea de-a doua sa locație din municipiul Brașov, în cartierul Astra, în urma unei investiții de 1,5 milioane de euro, după ce anul trecut deschisese o un centru de fitness și în Săcele, în urma unei investiții de 600.000 de euro.

Potrivit omului de afaceri Cristian Teodorescu, cel care deține compania, „acea zonă a orașului nu avea un centru de fitness la nivelul Grand Fitness”. Acesta spune că piața de fitness este în creștere în România, având în vedere că în țara noastră doar 5% din populație face sport, în timp ce media europeană este de 44%, austriecii fiind lideri, cu un procent de ocupare de 70%.

Teodorescu spune că analizează extinderea pe o piață în afara județului Brașov, dar încă nu a luat nicio decizie în acest sens.

Grand Fitness s-a deschis în Brașov în 2015, după ce lanțul World Class a abandonat ideea de a se extinde la Brașov. Între timp, însă, cei de la World Class au anunțat că vor deschide o sală la Brașov, în cadrul centrului commercial AFI care se construiește în locul fostei platform industrial Hidromecanica.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*