Stiri Brasov, Timp liber

FOTO Peisagiștii amatori care au înfrumusețat grădinile dintre blocuri, premiați

Ieri a fost ultima zi pentru trimiterea propunerilor pentru „Cea mai frumoasă grădină din cartierul meu”. Zilele următoare, reprezentanții Primăriei vor face evaluarea propunerilor, după care îi vor premia pe cei mai activi gospodari din orașul nostru.

„Mă bucur nu neapărat pentru numărul de propuneri, ci pentru faptul că ne-au fost transmise fotografii nu doar cei care s-au ocupat de aceste grădini, ci și de vecinii lor, de copiii unora dintre ei și chiar de simpli trecători. În anumite situații trebuie să îl identificăm pe cei care s-au ocupat de acele grădini, pentru că am primit doar fotografiile și o adresă de la cei care au trecut pe lângă ele. Acest proiect va continua și în anii viitori pentru că este normal să îi premiem pe brașovenii care se implică foarte mult în îngrijirea zonelor verzi din jurul blocului sau din fața caselor. Sper ca aceștia să devină un model și pentru ceilalți brașoveni, pentru că grădina din jurul blocului sau din fața casei este imaginea celor care locuiesc în acel imobil”, a declarat primarul George Scripcaru.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*