Imobiliare, Stiri Brasov

Arhitectul care a proiectat „a VIII-a minune a lumii” a realizat conceptul viitorului parc Urban Plaza, noul ansamblu rezidențial care se construiește pe strada Carpaților

Un proiect imobiliar diferit, care va schimba linia de orizont a Brașovului, a început să prindă contur pe strada Carpaților, în locul fostei platforme industriale Prefa. Urban Plaza, dezvoltat de către Urban Invest, va însemna 2.000 de apartamente cu structuri variate, dar și o zonă de servicii cu o grădiniță, un supermarket, o farmacie, o bancă și o zonă de dining cu mai multe restaurante și terase.

Atenție deosebită acordată detaliilor

Fiind recunoscut pentru atenția la detalii și pentru dorința de a aduce elemente de noutate în piața imobiliară brașoveană, dezvoltatorul imobiliar Urban Invest a acordat o atenție deosebită zonelor verzi, care vor însuma 30.000 de mp. Astfel, întregul ansamblu care va fi ridicat pe cele 10 hectare ale fostei platforme industriale este proiectat în jurul unui parc care se va întinde pe o suprafață de 10.000 de mp. Acesta a fost conceput de cel mai mare arhitect peisagist din Europa și unul dintre cei mai cunoscuți din lume, celebrul Gianfranco Paghera. Artistul italian este recunoscut și pentru proiectarea peisagistică a celei „de-a VIII-a minuni a lumii”, Palm Jumeirah, din Dubai. „Vrem să aducem natura la scara blocului pentru viitorii locatari, deoarece susținem o viață sănătoasă, în familie. Acest parc va fi locul perfect pentru petrecerea timpului liber aproape de casă, unde cei mici se vor putea juca și alerga, iar părinții sau bunicii lor se vor putea relaxa și lega noi prietenii”, a explicat Dana Dumitrescu, reprezentant Urban Invest.

Proiectele arhitectului au prins contur în întreaga lume

Timp de patru generații, grupul Paghera a proiectat și pus în practică parcuri și peisaje în întreaga lume, în proiecte rezidențiale, comerciale, turistice, ecologice și de reîmpădurire. Paghera este o întreagă cultură bazată pe sensibilitate, o cultură care declanșează imaginația în designul peisagistic.

În plus, în incinta noului ansamblu rezidențial va fi amenajat și un loc de joacă interior, prevăzut în zona de servicii.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*