Economic, Stiri Brasov

Duvenbeck și-a mărit parcul auto de la Cristian și și-a majorat afacerile cu 15%

Duvenbeck Logistik, una dintre cele mai mari companii de transport şi logistică de pe plan local, a terminat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 384,5 milioane de lei (circa 82 milioane de euro), în creştere cu aproape 15% faţă de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

„Cifra de afaceri a companiei a crescut în 2018 faţă de 2017. Creşterea se datorează măririi parcului auto, dar şi a portofoliului de clienţi“, a spus Vasile Dinga, general manager al Duvenbeck Logistik.

Compania Duvenbeck Logistik a fost înfiinţată în urmă cu 14 ani, iar în 2013 grupul german a deschis un nou birou în localitatea Cristian, lângă Braşov, arată datele de pe site-ul companiei. În total, grupul Duvenbeck are mai bine de 6.000 de angajaţi, peste 200.000 de metri pătraţi de spaţii de depozitare şi peste 1.600 de camioane în cele 35 de unităţi din opt ţări în care compania este prezentă.

Printre clienţii grupului german se numără Michelin, Delphi, Continental, Ford, Opel, Volvo, HP, Scania, Faurecia, Saint-Gobain sau Daimler, potrivit ultimelor date. În România, Duvenbeck Logistik are o suprafaţă de spaţii de depozitare şi pentru activităţi de logistică de 23.000 de metri pătraţi. Anul trecut, compania a dat în folosinţă un depozit de 12.000 mp în localitatea Cristian (judeţul Braşov).

Profitul net al companiei s-a situat în 2018 la 11,2 milioane de lei, mai mare cu aproape 22% faţă de anul precedent, mai arată datele de la Ministerul de Finanţe. Duvenbeck Logistik a raportat în 2018 un număr mediu de 834 de salariaţi.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*