Stiri Brasov

O companie membră a grupului UTI va încasa aproape 50.000 de euro pentru a întreține softurile sistemului de informare al RATBV

Pentru ca echipamentele de informare instalate în stații, dar și în autobuze să funcționeze corespunzător, RATBV a decis să încheie un contract pentur a asigura mentenanța postgaranție a aplicațiilor software aferente sistemului „Managementul informatizat al sistemului de transport în comun din Municipiul Brașov”. La licitația a cărei valoare a fost de 49.500 de euro, cu tot cu TVA, s-a înscris o singură firmă, respectiv Altimate, membră a Grupului UTI, care s-a ocupat de altfel de implementarea acestui sistem la Brașov în peroada 2015 – 2016. Practic, firma va trebui să se ocupe de buna funcționare a softurilor sistemului, mai ales că de-a lungul timpului au fost înregistrate unele probleme, pe o perioadă de un an, valoarea finală a contractului semnat cu RATBV fiind de 49.494 de euro, cu tot cu TVA.

Sistemul de informatizare a transportului de transport în comun din Brașov este un proiect ce a fost implementat din anul 2016, cu fonduri europene. Valoarea totală a lucrărilor, care a inclus pe lângă aceste tabele de informare și montarea unor noi aparate de taxat, dar și a unor automate de bilete, a fost 23.741.756,71 de lei, fără TVA, iar de lucrări s-a ocupat compania UTI SA în asociere cu RADCOM.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Oare tor oamenii lui Urdăreanu (UTI) se ocupă de softul care manageriază cardurile de călătorie? Se pare că da, pentru că de mai bine de o lună cateva sute de carduri de pensionari s-au blocat și nu se intamplă nimic. Oamenii circula gratis pe cheltuiala RATBv.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*