Economic, Stiri Brasov

Lucrările la cei 10 kilometri de autostradă dintre Râșnov și Cristian încep luna viitoare. Cuc: „Pe 20 mai venim să dăm startul lucrărilor”

Prezent la Brașov, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat că luna viitoare va da startul lucrărilor la bucata de autostradă Râșnov – Cristian. „Vom veni în 20 mai să dăm drumul acestor lucrări și atunci vom verifica și modul în care se lucrează și la DN73 Râșnov – Bran. Luna viitoare, după Paște, vom începe discuțiile și cu consorțiul chinezo-turc pentru a negocia contractul. Autostrtada, potrivit contractului, va fi gata în 2023”, a explicat Răzvan Cuc.

În octombrie 2017, CNAIR a semnat contractul cu asocierea SC Alpenside SRL – SC Secialist Consulting SRL, preţul fiind de 118 milioane de lei, fără TVA, respectiv 30 de milioane de euro cu tot cu TVA, iar procedura de licitaţie a fost demarată în iulie 2015.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*