Stiri Brasov, Timp liber

Cros caritabil, pe 11 mai, pentru cei 12 elevi brașoveni care s-au calificat la etapa finală a American Computer Science League din SUA

Pe 11 mai, de la ora 10.00, sub Tâmpla, Beard Brothers Brașov organizează cea de-a doua ediția a The Beard Run – crosul treptelor, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru cei doisprezece elevi ai Colegiului Național de Informatică Grigore Moisil care s-au calificat la etapa finală a American Computer Science League. Aceasta va avea loc pe 25 mai în Wayne Hills HS, New Jersey, SUA.

Participarea elevilor la American Computer Science League presupune un cost de aproximativ 2500$/persoană pentru fiecare dintre cei 12 elevi calificați. Deoarece Beard Brothers Brașov susține performanța în educație prin Campania Bits For Education (BifE), 100% din taxa de participare la cea de-a doua ediție a The Beard Run Brașov merge către echipa ACSL Grigore Moisil.

Persoanele care doresc să se alăture și să susțină cauza pot alege din 4 trasee diferențiate. Profesioniștii vor alerga 5 ture de traseu care însumează 10 km, amatorii vor avea la dispoziție 3 ture, respectiv 6km, copiii între 7-14 ani vor face o singură tură de teren, mai exact 1 km, iar cei sub 7 ani se vor rezuma la o singură tură de 500m.

Traseul se desfășoară atât pe trepte cât și pe teren drept, iar punctul de plecare este apeductul Christian Kertsch, cel de sosire fiind același cu startul, o singură tură având 2 km. Constribuția pentru participare este de 40 de lei/adult și 30 de lei/copil. Pentru înscrierile efectuate la fața locului se achită suplimentar 10 lei.

The Beard Run este cel de-al doilea eveniment de anul acesta organizat de ONG-ul brașovean care își asumă misiunea de a schimba mentalități, pentru a-i susține pe tinerii informaticieni. Weekend-ul trecut, Beard Brothers Brașov a desfășurat un tărg de obiecte meșterite cu drag de artiștii locali și au reușit să strângă puțin peste 3000 de lei.

Beard Brothers este cel mai neconvențional ONG din România, care a fost înființat în 2013, în Cluj Napoca, și care ca scop principal lupta înpotriva discriminării de orice fel. În cei șase ani de activitate, asociația a reușit să ducă la bun sfârșit peste doupsorezece campanii mari și multe alte campanii satelit, asftel devenind una dintre cele mai active asociații clujene și nu numai. De doi ani, Beard Brothers s-a extins și la Brașov unde își propune să schimbe mentalități.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*