Stiri Brasov, Turism

Copos investește încă șase milioane de euro în Poiana Brașov

Hotelul Poiana din Poiana Brașov, care face parte din grupul Ana Hotels, va fi modernizat, urmând să fie repus în circuitul turistic în 2019. Potrivit proprietarului grupului, George Copos, valoarea investiției se ridică la aproximativ cinci milioane de euro. În plus, Copos mai dorește și să construiască, lângă hotelul Bradul, o sală de conferințe, în urma unei investiții de aproximativ un million de euro.

Cele trei hoteluri din Poiana Brașov ale lui Copos au o cifră de afaceri de 6,5 milioane de euro, în timp ce numărul turiștilor cazați a crescut anul trecut cu 9%.

Omul de afaceri susține că aeroportul va însemna un aport imens pentru turismul brașovean, iar posibila organizare a JOT 2024 va aduce un capital de imagine mult mai mare Brașovului și Poienii. În aceste cindiții, investițiile în structurile de cazare tind să devină extreme de rentabile.

ANA Hotels este cea mai mare companie hotelieră de pe piaţa locală după cifra de afaceri. Datele oficiale de la Ministerul de Finanţe arată că în 2017 compania ANA Hotels a finalizat cu afaceri de 145 milioane de lei faţă de 141 milioane de lei anul anterior şi un profit net de 24 milioane de lei faţă de 19,6 milioane de lei anul anterior.

Bazele companiei ANA Hotels au fost puse în 1996 de către George Copos, ajungând în urma mai multor achiziţii la o capacitate totală de cazare de 975 camere în hoteluri.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*